Adventskalender 2021

Fysioterapeut Guro Volan Agle og ergoterapeut Olaug Andreassen har laget adventskalenderen “Aktiv adventstid” til alle barn og unge i skolealder i kommunen. 

Målet med kalenderen er å bidra til økt aktivitet og bevegelsesglede i førjulstida.  Kalenderen blir lagt ut her på kommunens hjemmeside under “Barnehage, skole og oppvekst”.   (Hvis du bruker mobil, må du trykke på "Vis undermeny" på høyre side etter at du har gått inn på "Barnehage, skole og oppvekst". Da vil "Aktiv adventstid" komme opp. Der må du igjen trykke på "Vis undermeny" for å få opp de ulike lukene.)

Hver dag i desember legges det ut en ny luke som inneholder en aktivitetsutfordring og litt interessant informasjon om kropp og helse. De fleste dagene er det enkle utfordringer som kan prøves ut hjemme, enten alene eller sammen med andre. Enkelte kvelder i løpet av desember vil det legges til rette for felles aktivitet på kveldstid hvor alle kan delta. 

Foreløpig er det planlagt to kvelder med felles aktivitet på kveldstid: 

Onsdag 1. desember:  
Julegrantenning på Hundorp. Dette arrangeres i samarbeid med Stine Moen og andre aktører. Det blir lystog fra Flatmoen og opp til sentrum kl. 18:00. Der blir det tenning av julegran og servering av gratis gløgg og pepperkaker. Kanskje kommer nissen også? Velkommen! 

Torsdag 16. desember:  
Julehygge på Flatmoen. Vi vil være ved skøytebanen på Flatmoen og servere gløgg og pepperkaker til de som vil ha fra kl. 18:00 og utover. Vi planlegger å tenne bålpanne og grill, så det vil være mulighet for å ta med kveldsmaten dit for de som ønsker det.

Alle er velkomne til å følge med på kalenderen og prøve ut utfordringene som legges ut! 

Link til siden med kalenderen er her: Adventskalender 2021.