Betaling for barnehage og SFO under koronautbruddet

Illustrasjonsbilde korona.png - Klikk for stort bilde Foresatte skal ikke betale for SFO og barnehageplass i den perioden disse er stengt som følge av regjeringens beslutning om stenging fra og med fredag 13. mars.

Illustrasjonsbilde korona.png - Klikk for stort bilde Den 24. mars ble dette tiltaket videreført og skoler og barnehager stenges til over påske.

Fratrekk for foreldrebetaling i forbindelse med stenging på grunn av korona-viruset vil skje i etterkant. Det samme gjelder kostpenger i barnehage. Betaling for tjenester du ikke har mottatt, blir trukket fra på senere faktura.

Hva med regningen for mars?

Sør-Fron kommune har sendt ut faktura for de kommunale barnehagene og SFO for mars og denne må betales, men blir avregnet senere. Faktura for april vil ikke bli sendt ut. Det er viktig at ingen reduserer summen selv.

Hva med kostpenger?

Dette må betales for mars, men fratrekk vil skje i etterkant. Det er viktig at ingen reduserer summen selv.

Publisert av Bjørn Kjellson Sletten. Sist endret 25.03.2020 09.29