Informasjon om Coronaviruset

Sør-Fron_Logo_Slagord.png - Klikk for stort bilde I forbindelse med utviklingen av Coronaviruset på verdensbasis var i dag fylkeberedskapsrådet samlet for å diskutere situasjonen. I Sør-Fron kommune følger kommuneoverlegen situasjonen fortløpende og legekontoret vil i tiden fremover innhente informasjon om reisehistorikk, smitterisiko, symptomdebut og symptomer hos pasienter med tegn til akutt luftveisinfeksjon, samt iverksette nødvendige rutiner.

Personer som utvikler tegn på luftveisinfeksjon i løpet av de første 2 ukene etter hjemkomst fra Hubei-provinsen i Kina, eller som nylig har hatt kontakt med reisende fra Hubei-provinsen, skal ringe lege før de oppsøker hjelp. Dette for å hindre ytterligere spredning av viruset.

Hvor finner jeg oppdatert informasjon om situasjonen?

Oppdatert informasjon om coronaviruset finner du på sidene til Folkehelseinstituttet og Helsedirektoratet.

På hjemmesiden til Fylkesmannen i Innlandet er det utarbeidet plakater med råd for å forebygge smitte:

Ansvarlig Kommunalsjef levekår. Sist endret 31.01.2020 15.19