Ledig stilling som rådmann i Sør-Fron kommune

Sør-Fron_Logo_Slagord.png - Klikk for stort bilde Sør-Fron kommune søker en visjonær og målbevisst leder som skal bidra til å gjøre kommunen enda mer attraktiv for innbyggere og næringsutvikling.

Sør-Fron_Logo_Slagord.png - Klikk for stort bilde Rådmannen har en pådriverrolle i forhold til utvikling av kommunen. Dette innebærer at strategiske og analytiske evner vil være viktig, i kombinasjon med beslutningsevne og handlekraft.

Vi ønsker en leder med gjennomføringskraft og gode samarbeidsegenskaper. Rådmannen skal lede arbeidet med å videreutvikle kommunens organisasjon og tjenestetilbud, og i samarbeid med politikere og ansatte skape gode og effektive tjenester til befolkningen. Sør-Fron kommune vil ha en rådmann som motiveres av resultater, gleder seg over medarbeidere som lykkes og som spiller på lag med de ansatte og arbeidslivets organisasjoner.

Videre ser vi etter en rådmann med vilje og evne til å inspirere, motivere og opprettholde en endringsorientert kultur. Rådmannen skal være omgjengelig og utadvendt, og flink til å skape og vedlikeholde relasjoner og nettverk.

Søkere må ha relevant høyere utdanning og dokumenterte resultater som leder. Kjennskap til kraftmarkedet vil være en fordel.

Vi tilbyr gode muligheter til å bli med på spennende utfordringer med store faglige og personlige utviklingsmuligheter. Lønn etter avtale.

Ta gjerne kontakt med ordfører Ole Tvete Muriteigen, tlf. 911 08 725, eller Mercuri Urval v/Bjørn M. Godsveen, tlf. 975 59 063 dersom det er noe du lurer på. Søk på stillingen via JobbNorge senest 29. mars 2019

SØK HER.

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkerne kan bli offentliggjort, selv om en ber om ikke å bli ført opp på den offentlige søkerlisten. Dersom anmodningen ikke blir tatt til følge, vil søkeren bli varslet om dette.

Publisert av Bjørn Kjellson Sletten. Sist endret 20.03.2019 08.34