Ny søknadsrunde for momskompensasjon

Gålå skistadion - Klikk for stort bilde

Fra og med 11. desember 2018 er det åpna for innlevering av søknader om kompensasjon av merverdiavgift ved bygging av idrettsanlegg, for behandling i 2018.

Gålå skistadion - Klikk for stort bilde

Søknadsfristen er 1. mars 2019. Søknader som mottas etter søknadsfristen, vil bli behandla i 2020.

Søknader leveres elektronisk på eget søknadsskjema via Lotteri- og stiftelsestilsynetshjemmesider.

Skjemaet vil være tilgjengelig fra og med 11. desember 2018. Regnskapsskjema finnes også
via lenke på disse sidene.

Må være ferdigstilt

Alle som skal søke om kompensasjon bør merke seg følgende to punkter:

• Ordningen omfatter alle som søker om spillemidler og oppfyller vilkårene for å motta spillemidler gjennom Kulturdepartementets tilskuddsordninger for bygging og rehabilitering av anlegg for idrett og fysisk aktivitet, med unntak av kommuner/fylkeskommuner og kommunale foretak. Spillemiddelsøknaden må være i formell orden før søknad om kompensasjon kan innvilges.
  • Anlegget må være ferdigstilt før det kan søkes om kompensasjon. Regnskapsskjema og revisorrapport skal inngå som vedlegg til søknaden og må oversendes innen søknadsfristen.

Les mer om ordningen i informasjonsskriv fra Kulturdepartementet. (PDF, 487 kB)

Publisert av Bjørn Kjellson Sletten. Sist endret 12.12.2018 14:05