Skattelister til offentlig ettersyn 2019 - eiendomsskatt

Sør-Fron_Logo_Slagord.png - Klikk for stort bilde

Med hjemmel i "Lov om eiendomsskatt til kommunene" er liste over eiendomsskattetakster og utlignet eiendomsskatt for skatteåret 2019 lagt ut til offentlig ettersyn.

Lister

Kontaktinformasjon

Er det noe du lurer på, kan du ta kontakt med kommunen.  Har du spørsmål til takseringsprosessen, om hvordan vi har kommet fram til eiendomsskattetaksten din, kan du kontakte oss på følgende måter:

• Sør-Fron kommune, Eiendomsskattekontoret, Kommunevegen 1, 2647 Sør-Fron.
  • E-post: postmottak@sor-fron.kommune.no
  • Tlf. 61 29 90 00 Servicekontoret i Sør-Fron kommune, som har åpningstid 09:00 – 14:00

Husk å oppgi:

Navn på eiendommen (gnr/bnr/fnr), adresse og/eller navn på hjemmelshaver/eier, samt opplysninger om hvordan vi kommer i kontakt med deg. F.eks:  e-post adresse og mobiltelefonnummer.

Klage

Klage på fastsatt takst kan fremmes hvert år dersom det ikke er klaget på samme grunnlag tidligere.

Eventuelle klager må sendes skriftlig og grunngitt til kommunen innen  12. april 2019 til:

Sør-Fron kommune
Eiendomsskatt