Snart søknadsfrist på kulturskulen

Hjertedans 240216_foto Bjørn Sletten.jpg - Klikk for stort bilde Fron kulturskule har søknadsfrist 1. mai. Vi har eit breitt tilbod innafor mange forskjellige kunst- og kulturretningar. 

Frå Fron kulturskule si forestilling "jakten på selvtilliten" i 2016.  - Klikk for stort bildeFrå Fron kulturskule si forestilling "jakten på selvtilliten" i 2016. Bjørn Sletten

Undervisninga i kulturskulen følgjer skuleruta og er samla i kulturskulen sine lokalar på Folkets hus på Vinstra, bortsett frå klassisk ballett/scenisk dans, som er i dansesal på Vinstra vgs.

Søknadsfrist er 1.mai.

Ved spørsmål, ta gjerne kontakt:
jorun.moshagen@nord-fron.kommune.no / tlf. 95881441

Dette er tilbodet våren 2018

Teater: Det er to grupper med teaterelever, en for 2.-7.klasse og en fra 8.klasse og eldre. Disse øver på mandager kl. 18.00-19.30 og 19.30–21.00

Visuell kunst: Vi har fire grupper med kunstelever. Fra 1.klasse. Disse deles inn etter alder og nivå. Undervisning tirsdag eller torsdag.

Klassisk ballett/scenisk dans: Dans er inndelt i tre parti etter alder. Fra 1.klasse.

Kor: Barnekor er for elever fra 3. – 7.klasse. De øver mandag ettermiddager.      

Vokalgruppe: Fra 8.klasse har vi tilbud om å synge i vokalgruppe. Elevene jobber med flerstemt sang, og har time på tirsdag ettermiddager.

Piano: Pianoundervisning gis mandag, tirsdag onsdag og torsdag.

Fløyte: Fløyteundervisning gis tirsdag, onsdag og torsdag. På grunn av fysiske forutsetninger er oppstart fra 3.klasse.

Messing: Vi har tilbud om opplæring på trompet og trombone. Torsdager i år, men kan endres. Som på fløyte; oppstart fra 3.klasse.

Stryk: Vi har tilbud om opplæring på fiolin, bratsj og cello (klassisk) og fele (folkemusikk). Dager for neste år er ikke fastsatt.

Gitar/bass: Gitar- og bassundervisning gis mandag, onsdag og torsdag.

Trommer: Trommeundervisning gis torsdager.

Band: Det er mulig å søke opptak for å spille i band. Det krever at man har spilt på instrumentet sitt en stund og har grunnleggende ferdigheter.

Sang: Undervisning i individuell sang er mandag, tirsdag, onsdag, torsdag.  

Her kan du lese meir om kulturskulen vår.

Publisert av Bjørn Kjellson Sletten. Sist endret 28.03.2018 10:10
Fant du det du lette etter?