Tappepunkt for vann i Sør-Fron kommune

Tappepunkt SFK - Klikk for stort bilde

NVE har varslet ekstrem lav grunnvannstand og det er ikke usannsynlig at private brønner går tomt for vann. Det kan også se ut til at det ikke kommer noe større nedbørsmengder med det første. Sør-Fron kommune følger situasjonen nøye.

I den forbindelse vil Sør-Fron kommune opplyse om at det er mulig for alle innbyggere å hente vann ved to tappepunkter i Sør-Fron kommune. De to plassene som det kan hentes vann ved er Breivegen lager(gamle ysteri bygningen) og Lia vannverk.

Kartutsnittet viser hvor disse tappepunktene ligger.

På disse automatene må man bruke mynter for å få tappet vann. Mynter som kan brukes er 5 og 10 kroners mynt. Det koster 10,- /M3 vann.

Sør-Fron kommune kan også låne ut 1000 liters plastdunker om det skulle være behov for det.

Om noen får behov for å få tilkjørt vann, så kan lokale entreprenører være behjelpelige med dette.

Ved spørsmål ta kontakt med kommunalteknisk vakttelefon på mobilnr.: 911 63 689.

Publisert av Ivar Brendstuen. Sist endret 06.08.2018 15:04