Publisert 14.08.2019
Sør-Fron_Logo_Slagord.png

Jorunn Alme er tilsatt i 80 % stilling som lærer, med arbeidssted for tida ved Midtbygda skule.

Wenche-Renate Bøløkken er tilsatt i 60 % stilling som lærer, med arbeidssted for tida ved Harpefoss skule.

Linda Therese Thorén Engum er tilsatt i 60 % stilling som lærer, med arbeidssted for tida ved Harpefoss skule.

Atle Hammer er tilsatt i 100 % stilling som ergoterapeut i tjenesteområde familie og mestring.

Linda Skogen er tilsatt i 80 % stilling som lærer, med arbeidssted for tida ved Midtbygda skule.

Kay Steine er tilsatt i 100 % stilling som lærer, på nærmere angitte vilkår, med arbeidssted for tida ved Sør-Fron ungdomsskule.

Gro Vestues er tilsatt i 100 % stilling som  jordbruksrådgiver ved Midt-Gudbrandsdal landbrukskontor.

Publisert 14.08.2019
Sør-Fron_Logo_Slagord.png

Sør-Fron kommune har tatt i bruk ny skjemaløsning for å søke barnehageplass. Foresatte skal logge seg inn på portalen her og søke: https://barnehage.visma.no/sor-fron

Har du spørsmål til søknaden kan du ta kontakt med styrerne ved barnehagene:

• Harpefoss barnehage: Liv Randi Sundhagen, tlf. 61 29 93 44
  • Liene barnehage: Cathrine Søberg, tlf. 61 29 93 30
Publisert 07.08.2019
Illustrasjonsbilde.jpg

Vegetasjon som hindrer sikten kan føre til farlige situasjoner i trafikken. Folk som bor langs trafikkerte veier må klippe hekker og busker på eiendommene sine - av hensyn til egen og andres sikkerhet. Om to uker starter ungene på skolen igjen og vi ønsker at flest mulig skal gå og sykle, sier David Tofthagen i Trygg Trafikk Oppland

Publisert 02.08.2019
valglogo_gull_bokmaal.jpg

Det er mulig å forhåndsstemme til kommunestyre- og fylkestingsvalget 2019 fra og med mandag 12. august til og med fredag 6. september på kommunehuset. Det foregår på vanlige ukedager i servicekontorets åpningstider fra kl. 09.00 til 14.00.

Husk å ta med valgkortet og gyldig identifikasjon

Publisert 01.08.2019
Blankputten, Gålå.jpg

I Sør-Fron kommune har vi flere elver og vann som gir fine bademuligheter i sommervarmen. Flere ulykker i forbindelse med bading denne sommeren viser at det er viktig å ta sine forholdsregler.

Publisert 26.07.2019
valglogo_gull_bokmaal.jpg

Ambulerende forhåndsstemming i hjemmet kan gjøres av velgere som på grunn av sykdom eller uførhet ikke kan forhåndsstemme eller stemme på valgdagene. Søknad om slik stemmegiving må være mottatt av servicekontoret senest tirsdag 3. september kl. 14.00. De som får innvilget slik søknad blir oppsøkt hjemme senest i løpet av fredag 6. september

Søknaden sendes til Sør-Fron kommune v/valgstyret i Sør-Fron, Kommuneveien 1, 2647 Sør-Fron, eller postmottak@sor-fron.kommune.no.

Publisert 26.07.2019
valglogo_gull_bokmaal.jpg

Torsdag 5. september fra kl. 10.00 til 13.00 er det mulig å forhåndsstemme på Sørheim omsorgssenter

Les hele saken med vedtak her

Publisert 16.07.2019
bibliotek.jpg

Sør-Fron bibliotek har sommerstengt i perioden 28. juni - 28. juli 2019.
Biblioteket åpner igjen mandag 29. juli kl. 12.00.

Publisert 11.07.2019
Sør-Fron_Logo_Slagord.png

Karianne Baukhol er tilsett i 100 % stilling som lærar frå 1. august 2019, med arbeidsstad for tida på Midtbygda skule.

Tori Virik Nøvik er tilsett i 100 % stilling som pedagogisk rådgjevar frå 1. august 2019.

Aina Busch Sletten er tilsett i 100 % stilling som lærar frå 1. august 2019, med arbeidsstad for tida på Harpefoss skule.

Jo Fredrik Øiamo er tilsett i 100 % stilling som lærar frå 1. august 2019, med arbeidsstad for tida på Midtbygda skule.

Åge Øverjordet er tilsett i 100 % stilling som overingeniør på kommunalteknisk avdeling.

Publisert 10.07.2019
Sør-Fron_Logo_Slagord.png

Under "Si det!" i dagens GD får Sør-Fron legesenter dagens rose:

Dagens rose går til de ansatte ved Sør-Fron legesenter. De er alle hyggelige, vennlige og hjelpsomme, og man blir alltid møtt på aller beste måte. Som bruker av legesenteret føler man seg trygg og godt ivaretatt av både fastlege og øvrig personale. Alle fortjener stor ros for den måten de behandler sine brukere på.