Publisert 21.08.2018
Helsenorge.jpg

På grunn av opphør av en samarbeidsavtale mellom to av deres samarbeidspartnere blir det fra 23.08.18 slutt på timebestilling/varsling via SMS.

Sør-Fron legesenter kan fortsatt nås på tlf 61 29 91 00.

Publisert 17.08.2018
Sør-Fron_Logo_Slagord.png

I tjenesteområdet Familie og mestring er det ledig 100 % stilling i Basisteamet. Det søkes fortrinnsvis etter vernepleier, men søkere med annen relevant høyskoleutdanning vil også bli vurdert. Vi søker etter en medarbeider som kan jobbe målretta og selvstendig, og som er positiv og løsningsorientert.

Publisert 16.08.2018
Ingrid Lund_foto Bjørn Sletten.jpg

450 skule- og barnehagetilsette frå heile Midt-Gudbrandsdalen var torsdag samla til felles inpirasjonssamling i Sør-Fron kulturhus.

Publisert 13.08.2018
Illustrasjonsbilde.jpg

Vegetasjon som hindrer sikten kan føre til farlige situasjoner i trafikken. Folk som bor langs trafikkerte veier må klippe hekker og busker på eiendommene sine – av hensyn til egen og andres sikkerhet. Om en uke starter ungene på skolen igjen og vi i ønsker at flest mulig skal gå og sykle, sier David Tofthagen i Trygg Trafikk Oppland.

Publisert 08.08.2018
Sør-Fron_Logo_Slagord.png

Odd Arild Nordlien er tilsatt i 100 % stilling som vaktmester ved tjenesteområde for plan og bygning.

Per Erik Rotmo er tilsatt i 100 % stilling som rådgiver ved MGPP.

Anne Grethe Smestad er tilsatt i 100 % stilling som vaktmester ved tjenesteområde for plan og bygning.

Helene Strøm Kraabøl er tilsatt i prosjektstilling på helsestasjonen til og med 31.12.2019.

Publisert 06.08.2018
Tappepunkt SFK

NVE har varslet ekstrem lav grunnvannstand og det er ikke usannsynlig at private brønner går tomt for vann. Det kan også se ut til at det ikke kommer noe større nedbørsmengder med det første. Sør-Fron kommune følger situasjonen nøye.

I den forbindelse vil Sør-Fron kommune opplyse om at det er mulig for alle innbyggere å hente vann ved to tappepunkter i Sør-Fron kommune. De to plassene som det kan hentes vann ved er Breivegen lager(gamle ysteri bygningen) og Lia vannverk.

Kartutsnittet viser hvor disse tappepunktene ligger.

Publisert 06.08.2018
brannvesen logo.jpg

Men brannvesenet oppfordrer alle til å fortsatt utvise forsiktighet.

Publisert 02.08.2018
Valseter galleri.jpg

I desse dagar kan du oppleve ikkje mindre enn fire ulike kunstutstilingar i Sør-Fron kommune.

Publisert 27.07.2018
brannvesen logo.jpg

På grunn av stor skogbrannfare blir forbudet mot å gjøre opp ild og åpen brenning forlenget.

Publisert 23.07.2018
logo-mattilsynet-2.jpg

Mattilsynet oppmodar alle om å følgje ekstra godt med på husdyra i tørkeperioden.