Publisert 15.10.2019
Sør-Fron_Logo_Slagord.png

Det var ingen nytilsettinger i faste stillinger i Sør-Fron kommune i september 2019

Publisert 10.10.2019
Klovnen Knut.jpg

Klovnen Knut kjem til Sør-Fron bibliotek laurdag 26. oktober kl. 12.00 med forestillinga ‘Leketøys’

GRATIS INNGANG !

Publisert 09.10.2019
Under-krigen_Fotokreditering-Gyldendal.jpg

Forfattar Ingar Sletten Kolloen kjem til Sør-Fron bibliotek torsdag 10. oktober kl 19.00.

Fron badeland.jpg

Fron Badeland er et interkommunalt badeanlegg eid av Nord-Fron og Sør-Fron kommuner. Anlegget har 4 varierte basseng, vannsklie, stupetårn, boblebad, aromabad, badstuer, is-dusj, kiosk og butikk. Sør-Fron kommune har ansvar for driften av anlegget, og de som arbeider ved anlegget er ansatt i Sør-Fron kommune.

Vi har ledig 20 % fast stilling som badevakt. Vi har også behov for vikarer på tilkalling.

NSE-logo-cmyk.jpg

Norge ønsker å redusere for tidlig død av ikke-smittsomme sykdommer med 30 prosent innen 2030. Data fra en ny undersøkelse vil gjøre at helsemyndighetene kan følge med på utviklingen av disse sykdommene, nemlig kreft, kols, diabetes og hjerte- og karsykdommer.

Undersøkelsen «Helse og sykdom» vil gi myndighetene viktig informasjon på en enkel måte slik at de kan sette i gang tiltak som bedrer folkehelsen, forklarer professoren.

Fra og med mandag 7. oktober vil tilfeldig utvalgte personer i nye Innlandet fylke motta en SMS hvor de blir bedt om å svare på en kort spørreundersøkelse. Det vil ta ca. 5 minutter å svare.

Svein Tangen.png

Svein Tangen stiller ut teikningar på Sør-Fron bibliotek onsdag 2. oktober – torsdag 3. januar

Publisert 03.10.2019
MGR-logo.png

Midt-Gudbransdal Renovasjonsselskap vil minne om lørdagsåpne miljøstasjoner i oktober. Den 5. oktober (09:00-13:00) er Frya og Rustmoen åpne, den 12. oktober (09:00-13:00) er alle deres stasjoner åpne.

Les mer her

Publisert 03.10.2019
Livsmestring.PNG

Et foredrag med Mattias Øhra for foresatte og alle som jobber med ungdom

Dato: Torsdag 10. oktober, kl 18.00

Sted: Inntunet, Vinstra vdg. skule.

Opp mot det redigerte og ekstraordinære livet oppfordrer Øhra voksne til å formidle andre alternative fortellinger om hva realisering og frihet er. Han mener det er fort gjort i dag å bli slave av et forvrengt frihetsideal som kun handler om å bli den beste versjon av seg selv. Øhra er pedagog og arbeider ved Universitetet i Sørøst-Norge.

Arrangert av Ung i Midtdalen, Vinstra vidaregående skule, Sør-Fron kommune, Nord-Fron kommune, Ringebu kommune og Regionrådet for Midt-Gudbrandsdal

Publisert 01.10.2019
Sør-Fron_Logo_Slagord.png

Tirsdag 1. oktober skal det gjennomføres oppgradering av datasystem på Sør-Fron legesenter. Sentralbordet på legesenteret vil fungere som normalt, men de har begrenset tilgang til sine fagsystemer.

Publisert 27.09.2019
Mariann Johnsen.jpg

Sør-Fron kommune gratulerer Mariann Johnsen med bestått fagprøve som helsefagarbeider.

Gratulerer og lykke til videre!