Publisert 30.09.2020
vaksine.jpg

Det anbefales å ta influensavaksine dersom du er i risikogruppen.

Ta kontakt med Sør-Fron legesenter på telefon 61 29 91 00 for avtale.

Publisert 29.09.2020
Sør-Fron kulturhus

På folkemøtet om skulebruksplanen vert det høve for innbyggjarane i Sør-Fron å komme med innspel via padlet.com.

Publisert 28.09.2020
et hav av muligheter

Innsamlingen til årets tv-aksjon "Et hav av muligheter" er i gang!

Publisert 25.09.2020
Sør-Fron kulturhus

Sør-Fron kommune ønskjer velkomen til folkemøte om framtidig skulestruktur

Publisert 17.09.2020
NORKART_LOGO_positiv_print-1500x342-pix.png

Nå er den her! Den digitale innbyggerløsningen for byggesøknader fra Norkart. Det betyr at nå kan også privatpersoner levere enkle byggesøknader helautomatisk til kommunen. eByggesøk vil bidra til å gjøre det enklere for deg som skal søke ved å veilede deg gjennom hele søknadsprosessen fra start til slutt.

Nye, digitale løsninger for byggesøknader gjør det enklere å levere komplette søknader som gir raskere saksbehandling.

Bedrifter og privatpersjoner oppfordres til å levere sine byggesøknader digitalt til kommunen.

Les mer om Norkart sin løsning

Publisert 17.09.2020
Liv og storband.jpg

For å heidre dei som går i front for kulturkampen i kommunen, har Sør-Fron kommune sidan 1986 delt ut Sør-Fron kommune sin kulturpris. Prisen blir delt ut annankvart år, og skal vera ein gåvesjekk og ei minnegåve.

Publisert 10.09.2020
Vi rydder Innlandet.png

Årets ryddeaksjon gjennomføres 14.-20. september 2020! Området langs Gudbrandsdalslågen skal ryddes for plast og annet avfall.

Publisert 08.09.2020
Nye Sørheim inngang.jpg

Det er fortsatt adgangskontroll på Sørheim omsorgssenter og de nasjonale smittevernrådene og rutine for besøk må følges.

Publisert 02.09.2020
Rune Fromreide Sommer.jpeg

På bakgrunn av den økonomiske situasjonen i inneværende år, har rådmannen besluttet å innføre innkjøps- og ansettelsesstopp i Sør-Fron kommune med umiddelbar virkning.

Publisert 31.08.2020
Sedlar.jpg

Fra 1. november 2020 overtar Skatteetaten ansvaret for skatteoppkreveroppgavene som kommunen har i dag. Skatteetaten vil med dette få et helhetlig ansvar for fastsetting, innkreving og kontroll av skatter og avgifter. Etter denne datoen er det ikke lenger skatteoppkrever (kemner) i kommunen.