Publisert 20.06.2018
Sør-Fron_Logo_Slagord.png

I nylig vedtatt planstrategi ble det klarlagt et ønske om å lage "en ren handlingsplan for næringslivet". Formannskapet har vært styringsgruppe. Prosjektgruppen som har laget utkastet har hatt 5 medlemmer (næringssjef {leder}, kulturleiar, landbrukssjef, arealplanlegger og daglig leder i næringsforeningen).

Sør-Fron formannskap vedtok 18.06.2018 i sak 076/18 å legge "Handlingsplan for næringsutvikling 2019 - 2031" ut på offentlig høring.

Her kan du lese planen

Høringssvar må være mottatt senest fredag 31. august 2018.

Merknader til planforslaget sendes til Sør-Fron kommune, Kommunevegen 1, 2647 Sør-Fron, eller på e-post postmottak@sor-fron.kommune.no

Publisert 20.06.2018
Hanne Bjørnstad.jpg

Hanne Bjørnstad har bestått fagprøva som helsefagarbeider. Gratulerer og lykke til videre!

Publisert 15.06.2018
Søye med blått slips.jpg

Midt-Gudbrandsdal landbrukskontor har i samarbeid med beitelagene i Sør-Fron kommune utarbeidet "Beredskapsplan for beitelag i Sør-Fron 2018".

Målet med planen er å sikre velferden for husdyr på utmarksbeite gjennom:

• forebygging av tap og skader

• dokumentere og organisere beitebruken slik at unormale akutte forhold i beiteområdene som syke/skadde dyr, rovviltangrep/-skader og ettersanking blir håndtert så godt som mulig.

Her kan du lese "Beredskapsplan for beitelag i Sør-Fron 2018" (PDF, 155 kB)

Publisert 15.06.2018
Stian Stø Dørum 1_foto Bjørn Sletten.jpg

Stian Stø Dørum er tilsett som ny dagleg leiar ved Fron badeland. Han blir også prosjektmedarbeidar på kultur.

Publisert 14.06.2018
Hovudbilde Kåja camp venner 120615_Foto Bjørn Sletten.jpg

Ungdomsfestival, konsertar, martna og kunstutstilling. Dette er helga da "alt" skjer.

Publisert 14.06.2018
Henriette og Marit.jpg

Det er snart sommarferie, også på biblioteket. Her er våre sommaropningstider:

Publisert 13.06.2018
Fotball

Frivillige lag og organisasjonar kan nå søkje momskompensasjon. Lotteri- og stiftelsestilsynet skal fordele 1,4 milliard kroner i momskompensasjon til frivillige lag og organisasjonar i 2018.

Publisert 12.06.2018
Facebook banner sommerles.jpg

Frå 1.juni til 31.august kan du som går i 1. til 7. klasse, delta på Sommarles 2018!

Vi har utvikla Sommarles for å gjere lesing endå litt gøyare for dykk. For kvar bok du les og registrerer på www.sommarles.no, får du XP (poeng) og går etter kvart opp i level. Sommarles er for alle, uansett kor fort eller sakte du les. Du konkurrerer nemleg først og fremst med deg sjølv. Du kan velje å lese vanlege bøker, e-bøker, lydbøker, teikneseriebøker, eller du kan bli lesen for av nokon andre – all lesing tel og gir deg XP. Og sjølvsagt har vi premiar! Du kan få både kule digitale trofé til profilen din på nettsida, og premiar som du hentar på biblioteket.

Publisert 12.06.2018
Sør-Fron_Logo_Slagord.png

Lag og foreninger som ønsker å leie lokaler til trening og andre faste aktiviteter for sesongen 2018/2019 må søke om dette innen 23. juni 2018.

Bruk elektronisk søknadskjema via link på kommunens hjemmeside

http://www.dmbooking.no/sor-fron/timebestill.asp eller send e-post til servicekontoret postmottak@sor-fron.kommune.no

Ved spørsmål kontakt servicekontoret på tlf. 61 29 90 00.

Publisert 08.06.2018
brannvesen logo.jpg

Det er fortsatt ekstremt stor skogbrannfare, og det er derfor nedlagt totalforbud mot å gjøre opp ild eller gjennomføre andre former for åpen brenning i Ringebu, Sør-Fron og Nord-Fron kommune.

Forbudet gjelder med umiddelbar virkning og til og med fredag 15. juni klokken 12.00. Dersom situasjonen ikke har bedret seg innen dette tidspunktet, vil det bli gitt ny melding.

Her kan du lese vedtaket om fyringsforbud i sin helhet (PDF, 252 kB)