Publisert 24.04.2019
ngu logo.png

Norges Geologiske Undersøkelse (NGU) skal i slutten av april og i begynnelsen av mai gjennomføre feltarbeid i kommunen.

Publisert 23.04.2019
strandryddedagen.png

Invitasjon fra Hold Innlandet Rent til lag, foreninger og skoleklasser i Sør-Fron kommune:

Strandryddeuka 2019 er på trappene, og vi ønsker å mobilisere til storstilt dugnad i hele Gudbrandsdalen.

Vi trenger:

Mest av alt trenger vi frivillige som vil ta i et tak mot herreløst avfall på avveie! 😊

Vedlagt ligger en invitasjon med mer informasjon om aksjonen (PDF, 446 kB)en hilsen fra skolesjefen i Lillehammer og en hilsen fra fylkesordføreren.

Vi ber om at du, dere, ditt lag, din forening, din skole – deler informasjonen i deres kretser! All hjelp med å spre budskapet og fellesdugnaden, er velkomment!

Ta gjerne kontakt for spørsmål, innspill, kommentarer eller annet.

Vi håper på godt vær og god stemning.

Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre litt – Sammen rydder vi Gudbrandsdalen!

Publisert 16.04.2019
mgpp.PNG

Midt-Gudbrandsdal Pedagogisk-Psykologisk Rådgivingstjeneste har fra 5. august 2019 ledig 100% vikariat som PP-rådgiver

Publisert 12.04.2019
strandryddedagen.png

Midt-Gudbrandsdal renovasjonsselskap har igangsatt et prosjekt som kalles "Hold midtdalen ren".

Som en del av dette vil Sør-Fron Kommune invitere lag og foreninger til å rydde langs med kommunale veger og fellesareal, mot en kompensasjon.
Det er ca.19000,- totalt som er til utbetaling.
Endelig rodeinndeling og fordeling av tilskudd vil skje etter tilbakemelding fra interessenter.

Publisert 11.04.2019
Velferdsteknologi.jpg

Det er ledig midlertidig inntil 100 % stilling som prosjektleder Velferdsteknologi med tiltredelse snarest.

Prosjektet har en varighet til 31.12.2020, med mulighet for en kortvarig forlengelse for ferdigstilling av sluttrapport.

Prosjektet er et samarbeid mellom kommunene Nord-Fron, Sør-Fron, Ringebu, Gausdal, Øyer, Lillehammer, Nordre Land, Søndre Land, Vestre Toten, Østre Toten og Gjøvik.

Øyer kommune er hovedansvarlig for prosjektet og stillingsforholdet. Arbeidssted avklares. Det må påregnes en del reising i forbindelse med jobben.

Her finner du hele utlysningen og søknadskjema (lenke til Øyer kommune sin hjemmeside)

Publisert 10.04.2019
meslingvaksine.jpg

Helsestasjonen har drop in for de som vil ta meslingvaksine torsdag 11.04.2019 fra kl. 17.00 - 19.00

Møt opp og du kan få vaksine uten avtale på forhånd. PS: Dette blir så lenge vaksinelageret rekker

Publisert 08.04.2019
dscn2185.jpg

Alle som startar på skulen i august fekk i dag hjelmar frå Saniteten. Vi i Liene barnehage vil seie tusen takk til Saniteten for fine hjelmar. Nå kan alle sykle våren og sommaren trygt i møte.

Publisert 05.04.2019
strandryddedagen.png

Den nasjonale miljødugnaden; Strandryddedagen er lørdag 4. mai. Ringebu, Sør-Fron og Nord-Fron kommuner oppfordrer lag og foreninger til å delta på denne.

Midt-Gudbrandsdal Renovasjonsselskap (MGR) tar imot avfallet gratis på betjente mottak i forbindelse med denne miljødugnaden.

Publisert 05.04.2019
Besøk av ordførar

Fleire barn lurte på korleis det var å vera ordførar. Derfor inviterte vi Sør-Fron sin ordførar Ole Tvete Muriteigen til Harpefoss barnehage.

Publisert 04.04.2019
IMG_0608.JPG

I 21 dagar har barna i Liene barnehage følgt tett med på utviklinga i rugekassa. Vil det bli kyllingar? Kor mange kjem det? Onsdag 13. mars kom Gunnar Wiik med rugekasse og 15 egg. Vi har hatt rugemaskina på eit grupperom og rommet har fått namnet «Klekkeriet». Dag for dag har barna følgt med og undra seg over kva som skjer inne i egget. Avdelingane har hatt nedteljing og det har vore mange spente barn. Den fyrste kyllingen såg dagens lys onsdag 3. april klokka 11.30. Natt til torsdag hadde det kome 2 til. Stor stas for både barn, tilsette og foreldre. Kanskje kjem det enda fleire?