Avdeling E står klar ved behov

Institusjonsleder Aud Synnøve Træet  og avdelingsleder Helen Svelle.jpg - Klikk for stort bildeInstitusjonsleder Aud Synnøve Træet og avdelingsleder Helen Svelle.jpg Dersom det blir aktuelt for kommunen å ta imot pasienter fra sykehus med koronasmitte, for å frigjøre sykehussenger, er en egen avdeling på Sørheim nå klargjort.

Institusjonsleder Aud Synnøve Træet  og avdelingsleder Helen Svelle.jpg - Klikk for stort bildeInstitusjonsleder Aud Synnøve Træet og avdelingsleder Helen Svelle.jpg På Sørheim omsorgssenter er mye av den daglige drifta satt på pause på grunn av koronakrisa.

Det gir ansatte tid til å forberede seg på framtidige utfordringer og flere ansatte får opplæring og blir satt til nye oppgaver i områder som det kan blir stort press på.

Her kan du lese om aktivitør Bergljot som blir opplært til å jobbe på vaskeriet.

Ny avdeling klar

En av avdelingene på Sørheim har stått tom etter utbyggingen i 2015, i påvente av en større andel eldre i kommunen i framtida.

Denne avdelingen består av åtte rom med tilhørende bad. Avdelingen er adskilt fra de øvrige avdelingene.

- Dersom det blir aktuelt for kommunen å ta imot pasienter fra sykehus med koronasmitte, for å frigjøre sykehussenger, er avdelingen nå klargjort, opplyser institusjonsleder Aud Synnøve Træet.

Hun opplyser videre om at hvert rom er utstyrt med smittevernutstyr.

Kjøkken.jpg - Klikk for stort bilde

Oppholdsrom.jpg - Klikk for stort bilde