Koordinator Helseregion Sør-Gudbrandsdal - 100 % stilling

Helseregion.PNG - Klikk for stort bilde  Kommunalsjefgruppen i Helseregion Sør-Gudbrandsdalen søker etter koordinator i 100 % stilling, med tiltredelse snarest.

Helseregion Sør-Gudbrandsdalen er et interkommunalt samarbeid om primærhelsetjenester. I samarbeidet inngår Nord-Fron, Sør-Fron, Ringebu, Øyer, Gausdal og Lillehammer kommuner. Samarbeidet går bl.a. på legevakt, KAD, intermediærplasser, FACT-team, miljørettet helsevern, felles elektronisk pasientjournal (EPJ), frisklivssentral og koordinering psykisk helse/rus. Videre er det opprettet nettverk innenfor ernæring, kreft, rehabilitering, demens og velferdsteknologi.

Samarbeidet ledes av en gruppe på kommunalsjefnivå fra alle kommunene. Ledelse av kommunalsjefgruppen går på omgang.  Koordinator rapporterer til kommunalsjefgruppen.

Her kan du lese mer arbeidsoppgaver og finne søknadsskjema

Publisert av Helene Amblie Solerød. Sist endret 09.01.2020 12.38