Ledig stilling som aktivitør / evt. annen relevant fagutdanning / høyskoleutdanning, 80 % fast

Sør-Fron_Logo_Slagord.png - Klikk for stort bilde

I tjenesteområdet Familie og mestring er det ledig 80 % stilling som aktivitør. Det søkes

fortrinnsvis etter aktivitør, men søkere med annen relevant utdanning vil også bli

vurdert. Stillingen er ledig fra 01.01.2019.

Vi søker en medarbeider som:

• har utdanning som aktivitør eller annen relevant fagutdanning / høyskoleutdanning
  • har relevant praksis
  • har gode samarbeidsevner og er fleksibel
  • jobber målretta og selvstendig
  • er positiv, løsningsorientert og serviceinnstilt
  • evner å sette seg inn i brukerens situasjon

Andre opplysninger:

• Må beherske norsk språk, både muntlig og skriftlig
  • Søker må ha førerkort og disponere egen bil
  • Personlig egnethet tillegges stor vekt

Vi kan tilby:

• Et godt og engasjerende arbeidsmiljø
  • Gunstig forsikrings- og pensjonsordning

For stillingen gjelder tilsetting på vanlige kommunale vilkår og lønn etter gjeldende tariffavtale.

Spørsmål til stillingen kan rettes til tjenesteleder Anita S. Nord, 61 29 92 18.

Søknadsfrist: 28.10.2018   Merk søknad: 18/966

Sør-Fron kommune oppfordrer alle søkere til å bruke elektronisk søknadsskjema. Søknadsskjema finner du her

Navn, adresse, alder og stilling på søkere blir offentliggjort etter søknadsfristens utløp ihht. offentleglova. Søkere som ønsker konfidensiell behandling, må grunngi dette spesielt i søknaden. I de tilfeller vi ikke finner tilstrekkelig begrunnelse for å bli unntatt offentlighet, vil vi ta kontakt tilbake. Arbeidsgiver ønsker ikke å bli kontaktet av annonseselgere.

Publisert av Helene Amblie Solerød. Sist endret 12.10.2018 12:26