Ledig stilling som badevakt ved Fron Badeland, 20 % fast - 2.gangs utlysning

Fron badeland.jpg - Klikk for stort bilde

Fron Badeland er et interkommunalt badeanlegg eid av Nord-Fron og Sør-Fron kommuner. Anlegget har 4 varierte basseng, vannsklie, stupetårn, boblebad, aromabad, badstuer, is-dusj, kiosk og butikk. Sør-Fron kommune har ansvar for driften av anlegget, og de som arbeider ved anlegget er ansatt i Sør-Fron kommune.

Vi har ledig 20 % fast stilling som badevakt. Vi har også behov for vikarer på tilkalling.

Arbeidsområdet:

Badevakt har ansvar for sikkerhet, renhold og resepsjonstjeneste. I tillegg vil det bli lagt vekt på at badevakten kan fungere som god publikumsvert i anlegget. Badevakten arbeider i turnus. Stillingen innebærer arbeid annenhver helg.

Ønskelige kvalifikasjoner:

• Verdensmester i kundeservice
  • Gode svømmeferdigheter og god fysikk
  • Gode samarbeidsevner
  • Relevant praksis
  • Må være fylt 18 år

Sør-Fron kommune kan tilby:

• Variert arbeid i et positivt miljø
  • Nødvendig opplæring
  • Gunstig pensjonsordning i KLP
  • Lønn etter tariffavtale.

Ansettelse skjer etter gjeldende lover og regler.

Nærmere opplysninger om stillingene kan du få ved å ringe daglig leder ved Fron badeland Stian Stø Dørum, tlf. 97 53 13 45.

Gyldig politiattest, jf. opplæringslova § 10-9, må før tiltredelse legges fram av den som blir tilsett, men slik attest skal ikke legges ved søknaden.

Alle søknader skal sendes via vårt elektroniske søknadssystem. Dersom du har behov for hjelp til å bruke elektronisk søknad, kan du ta kontakt på tlf. 61 29 90 00 eller komme innom vårt servicekontor.

Søknadsskjema finner du her.

SØKNADSFRIST: 25.10.2019  Merk søknad med arkivsaknummer 19/1125

Navn, adresse, alder og stilling på søkere blir offentliggjort etter søknadsfristens utløp ihht. offentleglova. Søkere som ønsker konfidensiell behandling, må grunngi dette spesielt i søknaden. I de tilfeller vi ikke finner tilstrekkelig begrunnelse for å bli unntatt offentlighet, vil vi ta kontakt tilbake. Arbeidsgiver ønsker ikke å bli kontaktet av annonseselgere.

Publisert av Helene Amblie Solerød. Sist endret 10.10.2019 14.39