Ledig stilling som ergoterapeut, 100 % fast

Sør-Fron_Logo_Slagord.png - Klikk for stort bilde

Det er ledig stilling som ergoterapeut,  100 % fast, i Sør-Fron kommune fra 01.08.2019.

Stillingen er plassert i tjenesteområdet familie og mestring.

Arbeids- og ansvarsområde

• Hovedansvar for formidling av tekniske hjelpemidler og kommunalt lager.
  • Være med å bidra til hverdagsmestring og gode pasientforløp.
  • Være kommunens kontaktperson opp mot NAV Hjelpemiddelsentral Oppland.
  • Være en del av tildelingstjenesten, og bidra til å kartlegge hjelpebehov ut fra fastsatte kriterier.
  • Ansvar for å utføre de oppgaver som blir pålagt av overordnede.
  • Følge opp trygghetsalarmer.

Hovedoppgaver

• Bidra med sin kompetanse og delta i tverrfaglig samarbeid med avdelingene på Sørheim omsorgssenter, samt samarbeide med andre instanser innad og utad i kommunen.
  • Delta aktivt i implementering av velferdsteknologi.
  • Kartlegge, veilede og utrede praktiske behov for å oppnå hverdagsmestring hos den enkelte, og vurdere hvilke type tekniske hjelpemidler som kan bidra til å avhjelpe dette behovet.
  • Bestille og søke om hjelpemidler og følge opp dette.
  • Koordinere inn- og utkjøring av hjelpemidler.
  • Saksbehandling.
  • Delta i ansvarsgrupper og eventuelt å være koordinator.
  • Holde seg oppdatert i forhold til sortiment av hjelpemidler.
  • Være kommunens syns- og hørselskontakt.
  • Holde seg faglig oppdatert.
  • Bidra til opplæring og oppfølging av bruk av ulike tekniske hjelpemidler på institusjon.

Kvalifikasjonsønsker

• Autorisert ergoterapeut eller annen relevant fagutdanning.
  • Må beherske norsk språk, både muntlig og skriftlig.
  • Relevant praksis, gjerne innen rehabilitering, tverrfaglig samarbeid, hjelpemiddelformidling samt veiledningskompetanse på hverdagsmestring.
  • Empatisk, serviceinnstilt, gode evner til samarbeid og evnen til å arbeide selvstendig.
  • Trygg på eget fag, tar ansvar, er fleksibel og tåler litt arbeidspress i arbeidshverdagen.
  • Personlig egnethet tillegges stor vekt.

Andre opplysninger

• Må ha førerkort og disponere bil.

Spørsmål om stillingen kan rettes til, avdelingsleder for fysioterapi, ergoterapi, helsestasjon- og jordmortjenesten, Svanhild Nerli, på telefon 61 29 92 61 eller tjenesteleder for familie og mestring, Anita S. Nord, 61 29 92 18.

Søknadsfrist: 02.06.2019. Merk søknaden: 19/682

Søknadsskjema finner du her

Alle søknader skal sendes via vårt elektroniske søknadssystem. Dersom du har behov for hjelp til å bruke elektronisk søknad, kan du ta kontakt på tlf. 61 29 90 00 eller komme innom vårt servicekontor.

Navn, adresse, alder og stilling på søkere blir offentliggjort etter søknadsfristens utløp ihht. offentleglova. Søkere som ønsker konfidensiell behandling, må grunngi dette spesielt i søknaden. I de tilfeller vi ikke finner tilstrekkelig begrunnelse for å bli unntatt offentlighet, vil vi ta kontakt tilbake. Arbeidsgiver ønsker ikke å bli kontaktet av annonseselgere

Publisert av Helene Amblie Solerød. Sist endret 14.05.2019 14.26