Listeforslag til kommunestyrevalget 2019

valglogo_gull_bokmaal.jpg - Klikk for stort bilde Alle partier og grupper som ønsker å stille liste til valg i Sør-Fron kommune, må levere listeforslag til valgstyret i kommunen.

Innleveringsfrist er mandag 1. april 2019 kl. 12.00. Listeforslaget må ha ankommet kommunen før fristen, det er ikke nok at det er postlagt.

Partiene eller gruppene kan sende listeforslaget på e-post til postmottak@sor-fron.kommune.no eller levere det på Servicekontoret på kommunehuset. Velger man e-post, må den originale listen med underskrifter postlegges umiddelbart eller leveres på Servicekontoret.

Ved innlevering av listeforslag til kommunestyrevalget skal forslagsstillerne bruke dette skjemaet (PDF, 3 MB)

Regler for valg finnes i valgloven og valgforskriften.

Erklæring om tilbakekalling av et listeforslag må være innlevert senest kl. 12.00 den 20. april 2019.

Publisert av Helene Amblie Solerød. Sist endret 22.02.2019 12.45