Nytilsettinger i Sør-Fron kommune i juli 2019

Sør-Fron_Logo_Slagord.png - Klikk for stort bilde

Jorunn Alme er tilsatt i 80 % stilling som lærer, med arbeidssted for tida ved Midtbygda skule.

Wenche-Renate Bøløkken er tilsatt i 60 % stilling som lærer, med arbeidssted for tida ved Harpefoss skule.

Linda Therese Thorén Engum er tilsatt i 60 % stilling som lærer, med arbeidssted for tida ved Harpefoss skule.

Atle Hammer er tilsatt i 100 % stilling som ergoterapeut i tjenesteområde familie og mestring.

Linda Skogen er tilsatt i 80 % stilling som lærer, med arbeidssted for tida ved Midtbygda skule.

Kay Steine er tilsatt i 100 % stilling som lærer, på nærmere angitte vilkår, med arbeidssted for tida ved Sør-Fron ungdomsskule.

Gro Vestues er tilsatt i 100 % stilling som  jordbruksrådgiver ved Midt-Gudbrandsdal landbrukskontor.

Publisert av Helene Amblie Solerød. Sist endret 14.08.2019 14.42