Sør-Fron kommune trenger besiktigere

Sør-Fron_Logo_Slagord.png - Klikk for stort bilde

Sør-Fron kommune skal gjennomføre retaksering eiendomsskatt med virkning fra 1. januar 2019, og vil i prosjektperioden trenge ekstra bemanning.

Arbeidsoppgaver:

• Besiktige boliger, fritidsboliger, og enklere næringseiendommer i Sør-Fron kommune
  • Registrering i fagprogram

Kvalifikasjonskrav:

• Du må like å være ute i all slags vær og terreng.
  • Være arbeidssom, fleksibel og pålitelig
  • Må kunne arbeide etter instruks og levere nøyaktige resultat
  • Trives med å samarbeide med andre
  • Noe datakunnskap
  • Førerkort klasse B og disponere egen bil

Språkkunnskap:

• Beherske norsk muntlig og skriftlig

Vi tilbyr:

• Opplæring
  • Hel- eller deltidsengasjement i inntil fire måneder i 2017, med mulighet for tilsvarende i 2018.
  • Lønn etter avtale og etter gjeldende lover og avtaleverk.

Nærmere opplysninger kan du få hos Anne Lise Stakston tlf 61 29 90 54, eller Anne Holsbrekken mobil 900 96 247.

Sør-Fron kommune oppfordrer alle søkere til å bruke elektronisk søknadsskjema. Søknadsskjema finner du her

Søknadsfrist: 5. mai 2017. Merk søknaden 17/361

Navn, adresse, alder og stilling på søkere blir offentliggjort etter søknadsfristens utløp ihht. offentleglova. Søkere som ønsker konfidensiell behandling, må grunngi dette spesielt i søknaden. I de tilfeller vi ikke finner tilstrekkelig begrunnelse for å bli unntatt offentlighet, vil vi ta kontakt tilbake. Arbeidsgiver ønsker ikke å bli kontaktet av annonseselgere.

Publisert av Helene Amblie Solerød. Sist endret 11.04.2017 12:42