MOT på Sør-Fron

Fra første rad: Ajdin Sarajlija, t.v. Andre rad: Elise Melgård Rotmo, Synne Solberg t.v. Tredje rad: Monica Gravdal, Ole Tvete Muriteigen, Jon Monshaugen og Gunhild Haave, bakerst: Jon Gaarden, Jan Reinert Rasmussen - Klikk for stort bilde

Fredag 15. september hadde MOT på Sør-Fron refleksjons-og inspirasjonssamling.

Rektor Jon Monshaugen og regionleder for MOT Monica Gravdal starta dagen med en samtale om status for MOT arbeidet på Sør-Fron. Etter dette samla styringsgruppa seg til refleksjonsmøte. De som møtte regionlederen fra styringsgruppa var MOT-leder Ole Tvete Muriteigen, Jan Reinert Rasmussen, Jon Gaarden, Jon Monshaugen og MOT- koordinator Gunhild Haave. Vi såg på resultat fra MOT-undersøkelsen og veien videre. 

MOTivatørene i aksjon - Klikk for stort bilde Til slutt en inspirasjonsdel - og den utfordra MOT koordinatoren ungdommen til å ta. Nærmere bestemt de som var plukket ut til å være ungeMOTivatører i fjor. De har gjennomført klassebesøk på 7. Trinn for å lette overgangen til ungdomsskolen for de som nå går på 8. Trinn.

De fire unge MOTivatørene tok utfordringen på strak arm og klarte virkelig å inspirere til fortsatt å jobbe med MOT på Sør-Fron. De fire unge MOTivatørene er Åshild Stenumgaard, Synne Solberg, Elise Melgård Rotmo og Ajdin Sarajlija.

MOT i Sør-Fron - Klikk for stort bilde

Ansvarlig Sør-Fron ungdomsskule. Sist endret 27.09.2017 13.39
Fant du det du lette etter?