Finn arealplan

Det vil være en arealplan som gjelder for alle eiendommer i kommunen. Dette kan være både kommuneplanens arealdel og reguleringsplaner. Planene viser hvordan eiendommen din kan brukes, og er juridisk bindende.

Du finner arealplanene via kartportalen

Gå til kartportalen

Finn reguleringsplan via kartportalen

Kommunens gjeldende reguleringsplaner er digitalisert og vises i kartet når du velger kartlag plan (nederst på kartsida) og zoomer deg inn i aktuelt område i kartet. Øverst til høyre velger du meny og kartutvalg. Standard kartutvalg er reguleringsplaner, kommuneplan og kommunedelplaner. For bedre visning av reguleringsplanene, slå av kartlagene kommuneplan og kommunedelplan.

Du kan også søke på adresse og plannavn, når kartlaget plan er valgt.

Finn reguleringsbestemmelser

Bestemmelser til den enkelte reguleirngsplan, og annen planinformasjon, finner du slik:

• Finn aktuelt område ved å zoome eller søke. Pass på at kartlag plan er valgt.
  • Klikk i kartet (innenfor planen) og du får opp mer informasjon ved å trykke på planområde
  • Klikk på linken vis plandokumenter. Her finner du alle plandokumentene tilhørende reguleringsplanen. Bestemmelsene finner du under gjeldende bestemmelser.

Publisert av Grete Hølmen. Sist endret 29.01.2016 11:14