Tomter til salgs i Sør-Fron

Kommunen har rundt 35 ledige boligtomter i kommunen, klare for utbygging. Disse fordeler seg på Frya, Harpefoss, Hundorp, Sofienberg og i Lia.

Trykk på menypunktene over for å se hvilke tomter som er til salgs i de ulike områdene.

Alle personer som bygger hus til eget bruk i Sør-Fron kommune og oppfyller kravene for tilskudd, kan søke tilskudd på kr. 90 000 pr. bolig. Tilskuddsordninga blir tatt fra disposisjonsfond og gjelder fram til det er innvilget til 13 boliger fra 1. januar 2017. Det blir ny politisk behandling av disposisjonsfondet når midlene nærmer seg oppbrukt. Her finner du søknadsskjema og kriterier for ordningen.

Søknad sendes skriftlig til Sør-Fron kommune, Kommunevegen 1, 2647 Sør-Fron eller på e-post til postmottak@sor-fron.kommune.no

Søknadsskjema for kjøp av boligtomt (PDF, 181 kB)

Sist endret 01.02.2017 08:48