Årets TV-aksjon 2018

tva2018_hovedlogo_rgb.jpg - Klikk for stort bilde

TV-aksjonen 2018 går til Kirkens Bymisjon sitt arbeid for å skape et varmere og mer inkluderende samfunn. I år går TV-aksjonen av stabelen søndag 21. oktober.

Hva går pengene til?

Norge er et samfunn der forskjellene øker. Forskjeller som ikke først og fremst handler om etnisitet eller religion, hvor du kommer fra eller hvem du er. Men om du er innenfor eller utenfor.

Det er mange måter å være utenfor på. Fra å mangle en seng å sove i, til å være utenfor arbeidsliv eller sosiale fellesskap. Dette  rammer ikke bare enkeltpersoner, men gir ringvirkninger for hele befolkningen.

Med TV-aksjonen NRK 2018 kan Kirkens Bymisjon skape møter som redder liv. Ved å åpne dører og legge til rette for at flere møtes, skal vi vise hvorfor årets TV-aksjon er viktigere enn aldri før. Vi skal tilby mennesker som opplever å stå utenfor, et nytt fellesskap,  en seng eller en samtale og slik bidra til at flere får muligheten til å oppnå egne mål og drømmer.

 

Hvordan kan du bidra?

Dersom du ønsker å melde deg som bøssebærer kan du ta kontakt med kommunekomiteen. Send epost til postmottak@sor-fron.kommune.no, eller ring på 61 29 90 00.

Dersom du ikke har anledning til å gå med bøsse kan du likevel bidra, se: www.blimed.no

Fant du det du lette etter?