Sør-Fron_Logo_Slagord.png

Vi har behov for vikarer på tilkalling i nattjenesten.

Vi trenger vikarer som er fleksible, positive og har vilje og evne til samarbeid. Tidligere erfaring er en fordel, men ingen betingelse.

Sør-Fron_Logo_Slagord.png

Vi har behov for vikarer på tilkalling i avdeling Familie og mestring for tiden i Basisteam. Behovet gjelder både dag, kveld, natt og helg.

Sør-Fron_Logo_Slagord.png

Sør-Fron kommune søker etter dyktig og motivert medarbeider i natt-tjenesten i helse- og omsorg. Vi kan tilby en jobb som byr på variasjon, utfordringer og muligheter.

Det er ledig 76,1 % stilling som sykepleier/vernepleier/helsefagarbeider med arbeid hver 3.helg i nattjenesten - vikariat ledig fra 1.12.19

Sør-Fron_Logo_Slagord.png

Sør-Fron kommune søker etter dyktig og motivert helsefagarbeider i hjemmetjenesten

Vi kan tilby en jobb som byr på variasjon, utfordringer og muligheter i moderne lokaler ved Sørheim omsorgssenter.

Følgende stilling er ledig:

• Vikar i 45 % stilling som helsefagarbeider med arbeid hver 2. helg i hjemmetjenesten

Sør-Fron_Logo_Slagord.png

Vi søker etter nye medarbeidere som skal være med å utvikle og forme tjenestetilbudet for innbyggerne i Sør-Fron kommune fremover. Vi kan tilby moderne avdelinger og stillinger som byr på variasjon, utfordringer og muligheter.

Hjemmetjenesten er inndelt i 3 avdelinger, hjemmetjeneste i omsorgsboliger, hos hjemmeboende og i korttidsavdeling. Vi har ledig:

• Vikar 100 % sykepleierstilling i hjemmetjenesten
Publisert 09.09.2019
Dale-Gudbrands gard

I august og september har personalet i Harpefoss barnehage oppdatert seg på både kulturhistorie, førstehjelp og kokkekunst.

Ny vaktmesterbil

Vaktmesterne har i lang tid brukt private biler i tjenesten. Nå har de fått to nye biler til disponering. Bilene blir stasjonert på Sørheim og Sør-Fron ungdomsskole.

Sør-Fron_Logo_Slagord.png

Det er ledig 100% vikariat som sekretær ved tjenestested for personal og organisasjon. Kontoret har ansvaret for en rekke administrative fellesfunksjoner i kommunen.

Sør-Fron_Logo_Slagord.png

Det er ledig 1 års vikariat i 100 % stilling som personalrådgiver. Stillingen inngår i et team med medarbeidere innen områdene lønns- og personaladministrasjon.

Vi søker deg som har særlig interesse for personalarbeid i offentlig forvaltning. Du vil få en sentral rolle i arbeidet med personalforvaltning.