Kultur og fritid

Sør-Fron kommune har et rikt kulturliv, og et bredt spekter av fritidsaktiviteter for hele familien. 

Sør-Fron bibliotek

På kommunehuset finner du Sør-Fron bibliotek. 

Sør-Fron bibliotek

Biblioteker har et stort og variert utvalg av bøker - nye og eldre, faglitteratur og skjønnlitteratur, for alle aldersgrupper. Du finner også et utvalg aviser og tidsskrifter. 

Mer informasjon om biblioteket finner du her

 

Fron kulturskole

Fron kulturskole

Fron kulturskole har et svært bredt tilbud, og gir undervisning innen hovedretningene dans, musikk, drama og kunst. Kulturskolen selger også tjenester til det frivillige musikk- og kulturliv. 

Ler mer om Fron kulturskole her

 

Fron Badeland

Fron Badeland

Vil du ta deg en dukkert, så har vi verdens fineste badeanlegg, midt i Gudbrandsdalen! 
Fron Badeland er et regionalt badeanlegg som Sør-Fron og Nord-Fron kommune eier. Badelandet finner du på Harpefoss i Sør-Fron kommune. 

Kan det friste med 25 meters svømmebasseng, 12,5 meters terapibasseng og stupebasseng? Eller hva med klatrevegg, barnebasseng, 48 meters vannsklie, barnesklie, motstrømsanlegg, steambad, sauna og boblebasseng? Ta turen til Fron Badeland! 

Hjemmesida til Fron Badeland finner du her

 

Sør-Fron Frivilligsentral

Sør-Fron Frivilligsentral sørger for at du som har tid til over, og vil bidra til at andre har en god hverdag, får gjort dette på en måte som er best både for deg og den som mottar tjenesten. 


Frivilligsentralen huser også aktiviteter som betyr mye for mange innbyggere i kommunen. 

Ta kontakt med Frivilligsentralen hvis du ønsker å vite mer om hvilke tjenester de tilbyr, eller hva du selv kan bidra med. 

 

Friluftsliv

Brit Synnøve Berge

Sør-Fron er langstrakt og breier seg ut på begge sider av Lågen. Her er det store fjellområder med svært gode muligheter for jakt-, fiske- og naturopplevelser. I hver sin ende av kommunen ligger Rondane og Langsua nasjonalparker med uberørt natur.

I Sør-Fron finner du stier og turer som passer for alle, Stolpejakten, milevis med skiløyper, Plimegrimsleia og mye annet spennende. Les mer om friluftsliv i Sør-Fron her.

 

 

 

 

Arrangementer

Fjellfestivalen Rondaståk @gundersenogmeg

Det er mange arrangement som finner sted i Sør-Fron kommune. Alt fra de små, intime konsertene til store nasjonale festivaler. Les mer om de ulike arrangementene her