Politikontakt

Politikontaktene i Midtdalen. Fra venstre: Svein Morten Laingen (Ringebu), Veronica Rognli (Sør-Fron) og Jon Gaarden (Nord-Fron) (Tone Sidsel Sanden) - Klikk for stort bildePolitikontaktene i Midtdalen. Fra venstre: Svein Morten Laingen (Ringebu), Veronica Rognli (Sør-Fron) og Jon Gaarden (Nord-Fron) (Tone Sidsel Sanden)

Som en del av den pågående politireformen har alle landets kommuner fått tildelt en politikontakt. Formålet med politikontakten er å drive forebyggende arbeid i samarbeid med kommunen og skoleverket, og på den måten skape trygge lokalsamfunn. Politikontaktene skal kjenne politiets arbeidsområder godt, og ha bred kompetanse og ha erfaring innen forebyggende politiarbeid.

En viktig del av arbeidet til en politikontakt er å skaffe god lokalkunnskap og innsikt i utfordringer i den kommunen de skal jobbe med. I tillegg til kommunen, vil både det lokale næringslivet, frivillige organisasjoner og andre lokale aktører være viktige samarbeidspartnere for politikontakten.

Politikontakt i Sør-Fron kommune

I Sør-Fron kommune vil Veronica Rognli fungere som politikontakt fra 1.august. Hun er selv bosatt på Hundorp, og jobber ved Midt-Gudbrandsdal lensmannskontor. Hun vil i første omgang fungere som politikontakt hver torsdag.  Når hun ikke er rundt i  kommunen befinner hun seg på servicekontoret i kommunehuset. Ved behov kan det være aktuelt å rullere med politikontaktene i området.

Her kan du lese mer om ordningen

Tlf. kontor: 61 05 32 16

E-post: veronica.rognli@politiet.no