Lydreise - en tredelt musikalsk reise med Sigurd Hole

Dato
23. mai 2024
Tid
19:00 - 23:00
Sted
Harpefoss hotell

I prosjektet «Lydreise» inviterer komponist Sigurd Hole publikum inn i en tre-delt musikalsk reise som utforsker vårt minne av lyd. Gjennom tre konserter får du muligheten til å følge utviklingen av et musikkverk i tre satser – med veldig lang tid mellom de ulike satsene!

Besetningen utvides med en musiker for hver konsert. Først solo, så duo, og til slutt trio.

Første konsert med Sigurd Hole på kontrabass spilles i vår. Andre konsert er en duo med Sigurd og Helga Myhr på hardingfele, den blir høsten 2024. Våren 2025 kommer tredje og siste konsert hvor de blir til en trio sammen med Frode Haltli på akkordeon. Musikken komponeres slik at ulike temaer og klanger utvikles gjennom de tre besetningene og skaper sammenheng og helhet. Noe av musikken vil være helt gjennomkomponert, mens noe vil ha større eller mindre innslag av improvisasjon.

«Lydreise» søker å utfordre våre lyttevaner. Musikken vil nok bli spilt igjen, men aldri akkurat slik den fremstår der og da. Og den skal heller ikke spilles inn og gis ut! Dette er med andre ord en eksklusiv opplevelse på alle måter. Du kan ikke trykke play eller «skippe» til neste låt når du vil – du må bli med på reisen!

Konsertene spilles på fire ulike scener i Innlandet:
- Harpefoss hotell i Sør-Fron
- Klevfos industrimuseum i Løten
- Galleri Tøysentralen på Tolga
- Rendalstunet i Rendalen.

Du velger selv om du vil kjøpe billett til alle tre konserter med en gang. En slik gjennomgående billett vil kunne brukes på alle konsertene på samme sted. Den gir også gratis inngang til konsertserien LABORATORIUM på Sørum gård i Stange, til de konsertene som er relatert til Lydreise. Det er på Sørum gård Sigurd Hole har sitt arbeidssted. I LABORATORIUM gir Sigurd publikum et innblikk i sitt arbeid som komponist, og det vil arrangeres slike laboratorium-konserter i forbindelse med komponeringen av både duo- og trioverkene.

Billetter kjøpes her

Arrangør

Harpefoss hotell
Adresse
Gålåvegen
Postnummer og sted
2647 Sør-Fron
Nettside
http://

Kontakt

Harpefoss hotell
Adresse
Gålåvegen 58
Postnummer og sted
2647 Sør-Fron